El desig és tan fluid com la mar

Recorregut virtual en 3D

Informació Pràctica
El desig és tan fluid com la mar

Un dels temes més silenciats de la història de la navegació ha estat la sexualitat dels homes que passaven dies, mesos i fins i tot anys embarcats en espais molt reduïts, on la intimitat era gairebé inexistent.

Les relacions que s’establien a bord dels vaixells es regien per unes normes més estrictes i jeràrquiques que a terra en matèria d’obediència. Tanmateix, en un espai aïllat i sense dones, on convivien homes de diferents religions, edats i estrats socials, la sexualitat també es vivia de manera fluïda i flexible. Els cossos dels tripulants necessitaven i desitjaven trobar-se. 

L'exposició El desig és tan fluid com la mar va fer una mirada a les relacions eròtiques, sexuals i sentimentals que s’han donat, durant segles, a bord. Per a l’equip del Museu Marítim va ser un pas més en la voluntat de canviar la narrativa de la institució i fer-la més inclusiva des del punt de vista del gènere i de la diversitat sexual.

L'exposició El desig és tan fluid com la mar es va poder visitar al Museu Marítim de Barcelona des del 28 de juny de 2021 fins al 9 de gener de 2022, a l'espai Mirador.

Ara podeu fer un recorregut virtual per l'exposició.

VISITA VIRTUAL DE L'EXPOSICIÓ

Data

  • Exposició virtual

Lloc

  • Web

Idiomes

English / Castellano / Català

Crèdits

  • OrganitzadorMuseu Marítim de Barcelona