Aprendre

Museu i escola

Pere de Prada i Arana

Museu i Educació

El Museu Marítim de Barcelona ofereix un ampli ventall de propostes per a escoles, per a famílies, per adults i per a professionals i experts destinades a difondre la cultura i el patrimoni marítim. Iniciatives culturals concebudes amb una clara voluntat de connectar amb tothom per tal d’oferir experiències, fomentar la participació i afavorir el gaudi al Museu.

Llegir més
activitats infants famílies

Pere de Prada i Arana

Infants i famílies

El Museu Marítim de Barcelona ofereix una programació variada d’activitats infantils destinades a despertar la curiositat per la cultura marítima a tota la família.  Una opció per a gaudir del patrimoni i la cultura marítima al costat de les nenes i els nens.

Llegir més
activitats adults MMB

Pere de Prada i Arana

Adults

El Museu Marítim de Barcelona vol esdevenir un espai d’oci destinat a la reflexió i a l’aprenentatge sobre temes de cultura marítima des de diferents òptiques i a través de formats que estimulin la participació, la creació d’experiències i, sobretot, la implicació de la societat amb el nostre patrimoni. Amb activitats per a adults sobre cultura i patrimoni marítim.

Llegir més
jornades museus educació

Pere de Prada i Arana

Professionals i experts

Des de fa molts anys el Museu Marítim de Barcelona vol contribuir a la reflexió entre professionals i experts al voltant de les diferents línies de treball d’una institució cultural com la nostra: l’educació, els arxius, la conservació, la recerca, l’accessibilitat. Debats d’interès entorn a museus, el desenvolupament de públics, el treball en xarxa, amb la comunitat, i un llarg etcètera més.

Llegir més