Aprendre

Museu i escola

Pere de Prada i Arana

Museu i Educació

El Museu ofereix un ampli ventall de propostes, destinades a difondre la cultura i el patrimoni marítim, concebudes amb una clara voluntat de connectar amb els interessos i amb les necessitats de diferents nivells educatius, de crear experiències, de fomentar la participació i d’afavorir el gaudi.

Llegir més
activitats infants famílies

Pere de Prada i Arana

Infants i famílies

Més enllà de les activitats escolars, el Museu ofereix una programació variada d’activitats infantils a realitzar individualment, en família o en grup, destinades a motivar l’aprenentatge i despertar la curiositat per la cultura marítima.

Llegir més
activitats adults MMB

Pere de Prada i Arana

Adults

El Museu Marítim vol esdevenir un espai d’oci destinat a la reflexió i a l’aprenentatge sobre temes de cultura marítima des de diferents òptiques i a través de formats que estimulin la participació, la creació d’experiències i, sobretot, la implicació de la societat amb el nostre patrimoni.

Llegir més
jornades museus educació

Pere de Prada i Arana

Professionals i experts

Des de fa molts anys l’MMB està implicat en la reflexió al voltant de les diferents línies de treball d’una institució cultural com la nostra: l’educació, els arxius, la conservació, la recerca, l’accessibilitat… als museus, el desenvolupament de públics, el treball en xarxa, amb la comunitat, i un llarg etcètera més.

Llegir més