Infants i famílies

Més enllà de les activitats escolars, el Museu ofereix una programació variada d’activitats infantils a realitzar individualment, en família o en grup, destinades a motivar l’aprenentatge i despertar la curiositat per la cultura marítima.

Activitats familiars

Patapum, el nou butlletí infantil de l'MMB

Us presentem PATAPUM, el nou butlletí infantil que us aproparà al mar i a la navegació de la mà dels seus protagonistes: el Nico i els seus amics!
Amb el PATAPUM aprendreu jugant i descobrireu alguns dels secrets que amaga el Museu. També podreu estar al dia de totes aquelles festes i inauguracions infantils que fem, de les exposicions més interessants, així com de les activitats de caps de setmana, d’estiu o nadal que podeu fer amb la família.

El vols rebre a casa? Subscriu-t'hi aquí

Patapum

activitats infantils MMB

Pere de Prada i Arana

ACTIVITATS INFANTILS

Un dels nostres objectius és oferir activitats exclusives per als infants, amb un marcat component lúdic, per tal de potenciar el respecte i l’estima pel patrimoni i la cultura marítima.

activitats familiars MMB

Pere de Prada i Arana

ACTIVITATS FAMILIARS

Aquestes activitats combinen accions a resoldre conjuntament, que estan concebudes de manera lúdica i que, a més, incorporen un matís educacional.

Activitats esplais infants

Pere de Prada i Arana

ACTIVITATS PER A ESPLAIS, CASALS D’ESTIU, ETC.

Una altra de les ofertes adreçades al públic infantil és aquella que es fa en períodes extraescolars (vacances, dates assenyalades…), destinada als casals i que estan concebudes per fer en grup i, sobretot, des d’una vessant molt participativa i lúdica.

Llegir més

Les línies de treball que tenim obertes per aquest públic són les següents:

Tallers. Des de fa anys tenim una oferta de tallers que tenen l’objectiu de desenvolupar la creativitat, vinculada amb la tradició popular dels nostres avis i àvies, per experimentar i comprendre diferents aspectes de la navegació, com la flotabilitat o la propulsió, d’una manera pràctica i lúdica, construint vaixells de joguina.

Activitats al planetari digital. El Museu disposa d’un planetari digital inflable semiesfèric, a l’interior del qual s’hi fan projeccions que permeten que l’espectador es trobi immers dins la pròpia pantalla, per oferir programes vinculats amb la cultura marítima, l’astronomia, etc.

Activitats vinculades a les exposicions. Una altra tipologia d’activitats és la que es realitza en el marc d’una exposició o d’un àmbit de la nostra col·lecció permanent: inauguracions infantils, activitats, jocs de pistes, visites en forma de teatre o guiades… en són només alguns dels exemples.