Serveis

Lloguer d'espais MMB

Pere de Prada i Arana

Lloguer d'espais

El conjunt arquitectònic de les Drassanes Reials de Barcelona, seu del Museu Marítim, és un dels monuments més importants d’estil gòtic civil d’ús industrial. Es tracta d’un equipament cultural de primer ordre, ubicat al centre històric de la capital catalana i amb una gran capacitat per acollir esdeveniments. Disposa de diversos espais singulars i polivalents que el Museu posa a disposició d’empreses i entitats per celebrar inauguracions i clausures de congressos, conferències, presentacions, sopars de gala, fires, exposicions, desfilades, convencions i tota mena d’actes.

 

Llegir més

Pere de Prada i Arana

Arxiu

L’arxiu és un servei públic obert a tots els estudiosos i interessats en els fons que gestiona. Els usuaris poden accedir als inventaris i catàlegs en línia o bé consultar els documents presencialment a l’Espai de Consulta del Museu i obtenir-ne reproduccions.

Llegir més
Restaurant museu marítim

Pere de Prada i Arana

Restaurant Norai

Norai es desenvolupa en dos espais de l’MMB: el restaurant-cafeteria i la botiga. És un projecte compromès amb el model de Responsabilitat Social Corporativa de l’MMB i les seves dues línies de treball són la cultura marítima i la gastronomia.

Llegir més

Pere de Prada i Arana

Treballa a l'MMB

Informació sobre les convocatòries públiques i contractacions laborals del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona.

Llegir més
Perfil contractant

Pere de Prada i Arana

Perfil del contractant

Informació sobre les noves licitacions i adjudicacions dels expedients de contractació del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona.

Llegir més

Factura electrònica

El Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona ha implementat el punt general d’entrada de factures electròniques de proveïdors a través del servei d’e.FACT del Consorci AOC.

Llegir més

Tauler d'anuncis

A través d’aquest apartat podeu accedir a la informació relativa a anuncis i altres procediments normatius que es troben actualment en tràmit.

Llegir més