Descobreix

Drassanes reials Barcelona

Pere de Prada i Arana

LES DRASSANES REIALS DE BARCELONA

L’edifici de les Drassanes Reials de Barcelona, on està ubicat el Museu Marítim, és un conjunt arquitectònic d’estil gòtic que mereix per ell mateix una visita.

Llegir més

EL MUSEU

El propi museu, que presenta una oferta d’exposicions permanents i temporals, que explica diverses històries que tenen el mar com a fil conductor, vist i viscut des de la perspectiva mediterrània. A les exposicions el visitant troba objectes, escenografies i recursos diversos que mostren la riquesa del nostre patrimoni marítim.

Llegir més
Beautiful still waters of the deep blue sea in the Philippines, during calm summer months.

LA FLOTA

Una flota d’embarcacions a l’aigua, que es poden visitar només caminant uns minuts tot fent una passejada agradable.

Llegir més

ESPAIS SINGULARS

El Jardí del Museu, davant del restaurant, o els Jardins del Baluard, un espai “secret” que forma part de l’antiga muralla de la ciutat i que té com a element fonamental el Portal de Santa Madrona, són dos espais ben especials que formen part del conjunt monumental i també mereixen una visita. I, naturalment, el restaurant i la botiga són així mateix espais a no perdre’s.

Llegir més
botiga museu marítim

Pere de Prada i Arana

RESTAURANT I BOTIGA

El museu és un lloc d’acollida per a tota la gent que s’estima el mar i la seva història, un lloc on hi passen coses, un espai per a la descoberta, on poder reviure les grans aventures del vaixells i dels homes i dones que van viure i viuen al seu entorn.

Llegir més