Museu

Museu Marítim Barcelona

Pere de Prada i Arana

Sobre nosaltres

El Museu Marítim de Barcelona és un espai per a la interpretació i difusió de la cultura marítima catalana de forma innovadora, participativa i pròxima a la societat i al territori, mitjançant la recerca, conservació i salvaguarda del patrimoni. Vol ser una institució de referència de la cultura marítima mediterrània, oberta i accessible a tota la societat, i cooperativa amb les persones i les organitzacions.

Llegir més
Premsa

Premsa

El servei de premsa proporciona als periodistes documentació sobre les activitats que organitza el Museu. Així mateix, gestiona les entrevistes a comissaris, artistes i conferenciants i coordina, prèvia sol·licitud, les sessions fotogràfiques o filmacions.

Llegir més
Espais singulars MMB

Pere de Prada i Arana

Serveis

El Museu Marítim de Barcelona ofereix tot un seguit de serveis vinculats al lloguer d’espais, l’arxiu del Museu, el projecte Norai (botiga i restaurant del Museu) i a l’àmbit administratiu del seu funcionament.

Llegir més
Museu Marítim de Barcelona

Documentació corporativa

Posem a la vostra disposició els documents relatius a l’activitat i el funcionament del Museu Marítim de Barcelona: memòries, estatuts, manuals de bones pràctiques i reglaments.

Llegir més