Recerca

Recerca Drassanes

Arxiu fotogràfic MMB

La recerca a l'MMB

El Museu Marítim de Barcelona considera que no pot limitar-se a la preservació i difusió del patrimoni marítim, sinó que també la recerca sobre la història i la cultura marítima formen part de la seva missió. Per tant, el museu impulsa projectes de recerca propis, i dona suport a recerques de persones i institucions amb qui comparteix interessos.

Llegir més
Recerca MMB

Arxiu fotogràfic MMB

Premis

Durant més de 15 anys el Museu Marítim de Barcelona ha convocat diferents beques i premis per a fomentar la recerca en el camp de la història i la cultura marítimes. Actualment el museu convoca anualment dos premis de recerca.

Llegir més
Revista Drassana MMB

Pere de Prada i Arana

Drassana, revista de l'MMB

El Museu Marítim de Barcelona publica des del 1989 la revista Drassana, que és un dels seus principals mitjans de comunicació i difusió. La revista té una periodicitat anual i admet per a la seva publicació estudis sobre història i cultura marítima.

Llegir més
Publicacions MMB

Pere de Prada i Arana

Publicacions

El Museu Marítim de Barcelona té diferents línies editorials, algunes de les quals estan directament vinculades a la recerca.

Llegir més
Consulta fons MMB

Pere de Prada i Arana

Consulta de fons i recursos

Amb l’objectiu de generar coneixement i donar suport als usuaris, ja siguin particulars o bé investigadors professionals, el Museu Marítim de Barcelona ofereix recursos molt valuosos com les seves col·leccions, una Biblioteca especialitzada i uns fons d’arxiu.

Llegir més