Bromolis. Fotografia pictorialista de Joaquim Pla Janini

Recorregut virtual en 3D

Informació Pràctica
Bromolis. Fotografia pictorialista de Joaquim Pla Janini

Exposició que mostra la relació entre l’obra de l’autor Joaquim Pla Janini, la fotografia pictorialista i el mar. Una oportunitat única per difondre l’obra d'aquest fotògraf, així com la seva desconeguda i poc estudiada vessant sobre el mar, mostrant per primera vegada la col·lecció dels 34 bromolis transportats que pertanyen a la col·lecció del Museu Marítim de Barcelona.

Es contextualitza la trajectòria de l’autor amb la situació sociocultural de l’època, establint connexions amb el corrent pictorialista, les relacions amb fotògrafs coetanis i agrupacions fotogràfiques, el posicionament nacional i internacional de l’obra a través de concursos i exposicions, la singularitat de la tècnica fotogràfica (el bromoli transportat), i la figura més personal de l’autor.

L'exposició es va poder veure del 24 de febrer al 9 d'octubre de 2022 a l'espai Mirador de l'MMB. Ara es pot continuar visitant gràcies al recorregut virtual; així com descarregar el llibre Bromolis. Fotografia pictorialista de Joaquim Pla Janini

·      *Premi a la Millor Iniciativa Fotogràfica de l’Any 2022, atorgat per l’Associació Fotoconnexió*Data

  • Exposició virtual

Lloc

  • Web

Preu

  • Gratuït

Idiomes

English / Castellano / Català

Crèdits

  • OrganitzadorMuseu Marítim de Barcelona