Dibuixant la mar

Exposició de dibuixos mariners

Informació Pràctica
Dibuixant la mar


Exposició de dibuixos centrada en el paisatge marítim, un paisatge vinculat a la vida del seu autor, Joan Jové, que des de la infantesa ha abordat una gran quantitat d’obres de diverses tècniques i estils. Jové reconeix el mar com una element essencial per a ell i sovint, diu, ha de baixar a contemplar-lo i a respirar-ne l’aire.

El seu interès pel dibuix neix el 2013 en conèixer el moviment Urban Sketcher. Però no serà fins a la jubilació que es dedicarà plenament a desenvolupar aquesta faceta artística i experimentar-ne totes les seves possibilitats: dibuix a ploma, puntillisme, aquarel·la; i darrerament ha investigat les grans possibilitats del gravat: linòleum, aiguafort, litografia, punta seca, i ha recuperat també la tècnica de la serigrafia que de molt jove va aprendre del seu pare. És així com ha omplert diverses llibretes tant de viatges com d’activitats realitzades amb altres sketchers. En aquests darrers anys ha participat en diverses exposicions, tant col·lectives com en solitari, de dibuixos inspirats en poemes d’Alberti i de Lorca, sobre la violència de gènere, entorn la Barcelona surrealista i, molt especialment, de paisatges urbans.

Exposició organitzada per l’Associació d’Amics del Museu Marítim de Barcelona, de la qual Joan Jové «Joanjsketch» forma part. 

Data

  • Del 15/07/2019
  • al 15/09/2019

Horaris

  • De 13:00 a 19:00

Lloc

Idiomes

Castellano / Català

Crèdits

  • Col·laboradorAssociació d'Amics del Museu Marítim de Barcelona