Vista del port de L’Havana

estampa vista port l'havana

Historia de la Marina Real Española. Vista del puerto de la Habana en la Isla de Cuba, la Reina de las Antillas, cuya importantísima ciudad fue tomada por los ingleses después de la heroica defensa del castillo del Morro, con que inmortalizó su nombre D. Luis de Velasco, gobernador de aquel fuerte. (año 1762), Vicente Urrabieta y Ortiz, dibuixant; J. J. Martinez, litògraf, ca. 1854

Llegir més

Núm. d’inventari: 3963

Nom d’objecte: estampa (obra visual)

Títol: Historia de la Marina Real Española. Vista del puerto de la Habana en la Isla de Cuba, la Reina de las Antillas, cuya importantísima ciudad fue tomada por los ingleses después de la heroica defensa del castillo del Morro, con que inmortalizó su nombre D. Luis de Velasco, gobernador de aquel fuerte. (año 1762)

Data de l’objecte: circa 1854

Autor: Vicente Urrabieta y Ortiz, dibuixant; J. J. Martinez, litògraf.

Tècnica i material: litografia a color sobre paper

Gravats i litografies

Litografia acolorida pertanyent a la sèrie “Historia de la Marina Real Española”, publicat a Madrid per Lit. de J.J. Martínez cap al 1854. Mostra l’illa de Cuba, la Reina de las Antillas, i fa referència a la presa de la ciutat pels anglesos, després de la defensa del castell del Morro, dirigida per D. Luis de Velasco, governador d’aquell fort, l’any 1762.