El programa educatiu 22 dies en 22 peus celebra l’acte de cloenda de l’edició 2023 al Museu Marítim de Barcelona

Amb l'assistència del conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i president de la FBCN, Roger Torrent, i del president delegat de l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona, Joan Galiano.

Información Práctica
Acte de clausura del programa educatiu 22 dies 22 peus

Acte de clausura del programa educatiu a la grada Major del Museu Marítim de Barcelona

El Museu Marítim de Barcelona ha acollit avui l’acte de clausura del programa educatiu 22 dies en 22 peus, aventura en solitari a l’Atlàntic 2023. L’esdeveniment ha comptat amb l’assistència del conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i president de la FBCN, Roger Torrent, que ha donat l’enhorabona als estudiants que han format part del programa de 2023. L’acte també ha comptat amb la presència del president delegat de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona, Joan Galiano, i del director general del Museu Marítim de Barcelona, Enric Garcia.

L’esdeveniment és la culminació del programa educatiu impulsat per Generalitat de Catalunya, Fundació Barcelona Capital Nàutica i Museu Marítim de Barcelona. Un projecte que proposa a l’alumnat de primària i secundària fer el seguiment d’una regata transoceànica en temps real, la Mini Transat, una competició que es coneix com l’Himàlaia del mar, i que ha atret la participació de més de 5.000 alumnes i 64 escoles de tot l’Estat, amb una especial presència i contribució destacada de les escoles de Catalunya.

Descarrega la nota de premsa completa