22 dies en 22 peus, aventura en solitari a l’Atlàntic 2023

Programa educatiu pel seguiment de la regata Mini Transat 2023

Una situació d’aprenentatge STEAM vinculada als ODS

Minitransat 2023

Navegants, competició, aventura, reptes personals, última tecnologia… Aquest és el marc incomparable que serveix de fil conductor al Museu Marítim, conjuntament amb la Fundació Barcelona Capital Nàutica, per desenvolupar el projecte educatiu de seguiment de la Minitransat 23.

Us proposem seguir la regata que protagonitzaran els i les navegants de la Base Mini 6.50, entre altres regatistes. La regata, que es disputa en solitari amb velers de la classe mini 6.5 o 22 peus, sortirà de Les Sables-d’Olonne (Bretanya francesa) el pròxim 24 de setembre, des d’on recorrerà, durant aproximadament 22 dies, més de 4.000 milles fins a l’illa caribenya de Guadalupe, amb escala a Santa Cruz de La Palma (Canàries).

Els centres educatius poden participar en diferents activitats, entre les quals destaca «L’aventura de l’Atlàntic», la qual proposa fer el seguiment d’aquesta aventura en temps real a partir de reptes, a més d’apadrinar els seus protagonistes, i això permetrà establir vincles directes amb els i les navegants que s’han preparat a la nostra ciutat.

El programa educatiu «22 dies en 22 peus, aventura en solitari a l’Atlàntic 2023» ofereix a mestres i docents un recurs per a un aprenentatge basat en situacions i globalitzat, i dona a conèixer a l’alumnat el món de la navegació oceànica i els valors que hi estan associats.

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?

Inscripcions i més informació 

Web del programa educatiu
Correu electrònic: educacio@mmb.cat
Tel.: 933 429 920
Tel.: 671 005 240

Instagram: @22dies22peus 
                      #22dies22peus

 

Consulta l’edició del 2021

minitransat 2023

ACTIVITATS

xerrada

 

XERRADA DE LA TRAVESSA DE L’ATLÀNTIC

 Voleu conèixer les experiències i anècdotes que es viuen en una travessa de l’Atlàntic? L’alumnat coneixerà quines són les motivacions que porten una persona a embarcar-se en una aventura d’aquestes característiques amb un o una navegant oceànic.

Llegir més
tast d'esports nàutics

 

TAST D’ESPORTS NÀUTICS

En col·laboració amb la Federació Catalana de Vela, proposem a l’alumnat gaudir d’un tastet d’esports nàutics. Podreu conèixer algunes disciplines, descobrir diferents tipus d’embarcacions i modalitats, i apropar-vos als valors que proposen els esports de mar.

 

Llegir més