Torna el contacontes “Petites històries, grans dones”

Cicle de contacontes coorganitzat per 7 museus

Información Práctica

“Petites històries, grans dones” presenta la vida de dones vinculades a la història, les col·leccions i els continguts  dels 7 museus participants a través de contacontes creats per a l’ocasió. 

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, 7 museus de Barcelona i l’àrea metropolitana es posen d’acord per setena vegada per oferir el cicle de contacontes “Petites històries, grans dones”. Aquesta  iniciativa conjunta, adreçada al públic familiar amb infants a partir de 5 anys, vol donar a conèixer a partir d’un contacontes teatralitzat la figura d’una dona relacionada amb el patrimoni de cada un dels museus participants. Aquest any, com a novetat, la il·lustradora Sonia González, més coneguda com la Cuchu, ha creat una imatge del personatge Nora la Bona, que any rere any ens descobreix les grans dones a cada museu.

“Petites històries, grans dones” és una activitat gratuïta amb aforament limitat que tindrà lloc els quatre primers caps de setmana del mes de març. La duració de l’activitat és aproximadament d’una hora.

Descarrega la nota de premsa completa