7 vaixells, 7 històries

La història de la navegació a través de 7 vaixells

Información Práctica
7 vaixwll gràfica

L’MMB presenta aquesta exposició semipermanent sobre històries de vaixells amb alguns dels models de vaixell més destacats del Museu. Des de navilis fins a portacontenidors, així com objectes diversos del fons del Museu, com ara atles i cartes nàutiques, instruments de navegació, canons, elements per facilitar l’estiba de les mercaderies, gravats, exvots, armes, documents, etc.

Res simbolitza millor les aventures marítimes que la imatge del vaixell. En totes les èpoques i a tots els mars els vaixells han estat els instruments que han permès l’ésser humà comerciar, viatjar, descobrir, lluitar i ara també gaudir. Els vaixells són màquines però tenen personalitat, tenen nom i tenen el seu caràcter, com pot assegurar qualsevol navegant. El vaixell és un vehicle però al mateix temps és un contenidor, de coses i de persones, però també de vivències, d’històries i de mites. Un contenidor que anima a descobrir el desconegut, com els contenidors d’aquesta exposició.

La mostra ofereix set narracions a partir de 7 vaixells  i els seus personatges com a protagonistes, que proposen grans temes universals: el conflicte, el lleure, el descobriment del món, el transport de mercaderies, la pirateria, el viatge i el canvi tecnològic.

  • #7vaixells
  • #mmb
  • #patrimonimaritim