Museum Quiz Familiar

Concurs familiar sobre cultura marítima

Información Práctica

L’MMB organitza el proper 15 de juny a les 17.30 h. el primer Museum Quiz Familiar, un joc de preguntes i respostes de temàtica marinera adreçat a tota la família. El concurs tindrà lloc a les Naus Drassanes i comptarà amb un dinamitzador que conduirà l’acte i amenitzarà la sessió. La família guanyadora s’embarcarà gratuïtament a bord del Santa Eulàlia.

El Museum Quiz Familiar posarà a prova els coneixements sobre cultura marítima que tenen les famílies, en equips d’entre 2 i 5 persones, amb un màxim de 2 adults.  El concurs es desenvolupa en tres rondes de sis preguntes cadascuna. Cada pregunta serà projectada a una pantalla habilitada a les Naus Drassanes. Les famílies disposaran d’un temps limitat per contestar-la. Les preguntes tenen a veure amb el museu i la temàtica marítima, des d’àmbits diversos: música, cinema, etc.  Cada equip disposarà de fulls de resposta, a emplenar a partir de les aportacions i reflexions de tota la família, petits i grans.

La sessió serà conduïda per Francesc Jones, nebot de ficció del gran Indiana Jones, i guia habitual d’una de les activitats que regularment ofereix el museu, Exploradors de Galeres. Jones s’encarregarà de presentar el concurs i amenitzar l’estada  a tota la família. La família més experta s’endurà com a premi una sortida de navegació a bord del Santa Eulàlia, a gaudir a partir de setembre de 2019. En cas d’empat, es farà una nova ronda de dues preguntes entre aquests equips. Si finalment es manté l’empat, els equips empatats seran guanyadors ex-aequo, i s’enduran el mateix premi. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia (www.mmb.cat).

  • #MuseumQuizFamiliar

Contacte

Isabel Díaz
933429920
diazris@mmb.cat