Museum Quiz Summer Tour 2019

Quatre museus de Barcelona organitzen la tercera edició del trivial cultural

Información Práctica

El Museu d’Arqueologia de Catalunya , el Museu Marítim de Barcelona, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona es tornen a unir aquest estiu per presentar la tercera edició del Museum Quiz Summer Tour. Es tracta d’un trivial per equips que es jugarà, consecutivament, a cada un dels quatre museus participants, cada dimecres des del 3 fins el 24 de juliol, de 21.30 h. a 23.30 h. L’activitat és gratuïta, amb inscripció prèvia. Tota la recaptació anirà destinada a l’ONG Proactiva Open Arms.

El Museum Quiz Summer Tour s’inspira en el pub quiz, un concurs de preguntes i respostes per equips que es juga als pubs de Gran Bretanya amb tant d’èxit que s’ha estès per tot el món. Els quatre museus de la ciutat han adaptat aquest joc que consisteix en tres rondes de deu preguntes i respostes d’un nivell equiparable al trivial i que faran referència a la temàtica de cada un dels museus. Les preguntes, que s’han de respondre per escrit, les formula el quizmaster Alberte Montes, responsable de conduir i animar una sessió que transcorre en un ambient distès i amb servei de bar.

Per participar en el Museum Quiz Summer Tour, cal ser major de 18 anys, apuntar-se en equip (mínim de 4 persones i màxim de 6) i tenir ganes de passar-s’ho bé i viure la màgia dels museus a la nit. Cada grup ha de tenir el seu nom d’equip, i es poden apuntar a una o més sessions. És imprescindible inscripció prèvia a través d’aquest enllaç: http://bit.do/museumquizbcn

Com en les darreres edicions, el quizmaster serà l’actor i humorista Alberte Montes. El Museum Quiz Summer Tour 2019 compta amb el patrocini de la Fundació DAMM i la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona.

Programa del Museu Quiz Summer Tour 2019

  • 3 de juliol al Museu d’Arqueologia de Catalunya
  • 10 de juliol  al Museu Marítim de Barcelona
  • 17 de juliol  al Museu de Ciències Naturals de Barcelona
  • 24 de juliol  al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona