Museum Queerz, un concurs per conèixer la mirada LGTBIQ+ dels museus

Un trivial per equips organitzat per quatre museus barcelonins i el Centre LGTBI de Barcelona.

Información Práctica
Blog_MuseumQueerz 4

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Museu Marítim de Barcelona, el  Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu Olímpic i de l’Esport i el Centre LGTBI de Barcelona presenten el Museum Queerz, una activitat que pretén visibilitzar els continguts que treballen els museus en el context de la diversitat sexual i de gènere.

El Museum Queerz és un concurs de preguntes i respostes, conduit i dinamitzat per Brigitta Lamoure, adreçat a persones majors d’edat organitzades en equips d’entre quatre i sis persones. Totes les preguntes del concurs ofereixen una mirada LGTBI relacionada amb els àmbits temàtics dels museus participants; per a la seva elaboració, s’ha comptat amb la col·laboració i assessorament del Centre LGTBI de Barcelona.

El Museum Queerz se celebrarà el dia 2 de juliol de 2024 de 21 a 23 h, al Museu Marítim de Barcelona (Avinguda Drassanes s/n). L’entrada és gratuïta però és imprescindible la inscripció prèvia mitjançant el següent formulari: https://ja.cat/InscripcioMuseumQueerz

El Museum Queerz s’emmarca en la programació unitària ‘Orgull Barcelona’ i ‘Orgull de museus’.

 

Descarrega la nota de premsa completa (PDF)

  • #museumqueerz
  • #barcelonaLGTBI

Contacte

Isabel Díaz
933429920
diazris@mmb.cat