Dones que trenquen ones: la Copa Amèrica com a Somni

4a. Trobada de l’Associació Lobas de Mar al Museu Marítim

Información Práctica
fitxa web 850x425

 
En el marc del Dia Internacional de la Dona 2024 i en motiu de la celebració de la Copa Amèrica a la Ciutat de Barcelona, el Museu Marítim de Barcelona en col·laboració amb l’associació Lobas de Mar-integrada per dones amants de la navegació- organitza la jornada Dones que trenquen ones, la Copa Amèrica com a somni, que es realitzarà el 16 i 17 de març de 2024.
 

Les millors navegants del nostre país es trobaran per explicar com trenquen ones: les seves trajectòries, les experiències viscudes, els reptes que tenen… i les seves expectatives, amb la Copa Amèrica com a somni. La mestra de cerimònies serà la periodista Anna Puigbolta, amant de la mar i directora i presentadora d’El Balcó, de Ser Catalunya.

Aquesta jornada vol fomentar la coneixença entre dones amants de la navegació, posar en valor els perfils de diverses professionals vinculades al món de la navegació, aprofundir en la importància que a Barcelona se celebri la primera regata femenina de la Copa Amèrica i debatre què suposa aquesta regata per a les regatistes del nostre país.

La jornada compta amb navegants tan destacades com Natàlia Via Dufresne, Verónica Monje, Judith Mas, Alicia Moya, Mònica Azón , Catya Castellanos i Olivia Mande.

La trobada està organitzada per Associació Lobas de Mar,  52 Azul,  Museu Marítim de Barcelona i la Fundació Barcelona Capital Nàutica

Descarrega la nota de premsa completa

Contacte

Isabel Díaz
933429920
diazris@mmb.cat