Exposició Escher a la Sala Gran de les Drassanes

PRORROGADA!

La Sala Gran de les Drassanes Reials de Barcelona acull l’exposició “Escher”fins el 3 d’octubre de 2021

 

Maurits Cornelis Escher és conegut arreu del món per ser el mestre creador de les figures i els mons impossibles i de les il·lusions òptiques més impressionants. L’exposició reuneix més de 200 obres, entre elles les realitzades durant l’etapa surrealista de l’artista, entre les quals destaquen “Ma amb esfera reflectant”, “Llaç i unió”, “Relativitat” i “Belvedere”. L’exposició ha estat comissariada per Mark Veldhuysen, CEO de la M.C. Escher Company i Federico Giudiceandrea, col·leccionista italià i expert en la figura de l’artista.

Aquesta exposició es presenta a Barcelona gràcies a l’acord entre el Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona, Evolucionarte i Arthemisia, una de les empreses més importants del món en l’àmbit de l’organització i producció d’exposicions, i la col·laboració de The M.C. Escher Foundation.

Amb aquest esdeveniment cultural, el Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona assoleix una de les fites per a les quals va ser creat:

Avançar en la consolidació de les Drassanes de Barcelona com a equipament cultural emblemàtic de la ciutat, estretament vinculat al seu entorn i amb capacitats per a esdevenir un dels punts de referència de la vida cultural a la ciutat i al país.

 

Podeu consultar tota la informació relativa a l’exposició a:

www.escherbcn.com

@escherbcn

#escherbcn

+34 676 87 66 31

 

El tiquet d’entrada al Museu Marítim de Barcelona no inclou l’entrada a l’exposició ESCHER.
L’entrada gratuïta al Museu Marítim de Barcelona els diumenges a la tarda a partir de les 15h no inclou l’entrada a l’exposició ESCHER.