Exposició Escher a la Sala Gran de les Drassanes

La Sala Gran de les Drassanes Reials de Barcelona acull del 29 d’abril al 26 de setembre de 2021 l’exposició “Escher”

 

Maurits Cornelis Escher és conegut arreu del món per ser el mestre creador de les figures i els mons impossibles i de les il·lusions òptiques més impressionants. L’exposició reuneix més de 200 obres, entre elles les realitzades durant l’etapa surrealista de l’artista, entre les quals destaquen “Ma amb esfera reflectant”, “Llaç i unió”, “Relativitat” i “Belvedere”. L’exposició ha estat comissariada per Mark Veldhuysen, CEO de la M.C. Escher Company i Federico Giudiceandrea, col·leccionista italià i expert en la figura de l’artista.

Aquesta exposició es presenta a Barcelona gràcies a l’acord entre el Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona, Evolucionarte i Arthemisia, una de les empreses més importants del món en l’àmbit de l’organització i producció d’exposicions, i la col·laboració de The M.C. Escher Foundation.

Amb aquest esdeveniment cultural, el Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona assoleix una de les fites per a les quals va ser creat:

Avançar en la consolidació de les Drassanes de Barcelona com a equipament cultural emblemàtic de la ciutat, estretament vinculat al seu entorn i amb capacitats per a esdevenir un dels punts de referència de la vida cultural a la ciutat i al país.

 

Podeu consultar tota la informació relativa a l’exposició a:

www.escherbcn.com

@escherbcn

#escherbcn

+34 676 87 66 31

 

El tiquet d’entrada al Museu Marítim de Barcelona no inclou l’entrada a l’exposició ESCHER.
L’entrada gratuïta al Museu Marítim de Barcelona els diumenges a la tarda a partir de les 15h no inclou l’entrada a l’exposició ESCHER.