Programa pedagògic

Pere de Prada

El programa d’activitats pedagògiques de l’MMB té com a objectiu donar a conèixer el nostre patrimoni amb la mirada sempre posada en la mar i la navegació. El nostre país és conseqüència directa de la seva relació amb la Mediterrània, una mar que ha determinat el nostre clima, el paisatge, l’economia, que ha estat la porta d’arribada i sortida de mercaderies, de persones, d’idees, que ha influït en la nostra manera de fer i de ser… una mar que ha marcat la nostra història i ens ha determinat el caràcter.

A través de les exposicions, les embarcacions i l’entorn del Port de Barcelona, les activitats s’articulen al llarg d’una narració en què l’alumnat és part essencial i on el treball competencial permet integrar coneixements i habilitats en el procés d’aprenentatge.

D’altra banda, les activitats es poden abordar des de diferents àmbits i matèries, això permet treballar de forma globalitzada amb el mar com a eix narratiu del plantejament pedagògic.

Activitats per a centres educatius

ALTRES PROPOSTES

FES-TE TEU EL MUSEU
Prepara la visita amb el teu grup! Consulta les diferents propostes que posem a la vostra disposició.

Llegir més
programa pedagògic MMB

Pere de Prada i Arana

CAIXES DIDÀCTIQUES
L’MMB disposa d’un servei de préstec gratuït de maletes destinades a centres de formació reglada i que tenen com a objectiu fomentar el treball sobre la cultura marítima més enllà del Museu.