Què hagués passat si…?

  • Educació
  • 04.02.2022

Celebrem la X edició del Concurs de Microrelats Marítims

Després de nou edicions inspirades en exposicions, gèneres, embarcacions i actualitat, se’ns va ocórrer que no hi havia millor repte per celebrar el desè aniversari del concurs que animar les autores i els autors ha canviar el decurs de la història.

Què hagués passat si el Titanic no s’hagués enfonsat? I si una dona hagués estat la primera persona en circumnavegar el globus terraqüi ja al segle XV? Com seria el món si els pobles precolombins haguessin conquerit Europa? I si a la Sireneta no li haguessin crescut cames, com acabaria el conte?

En definitiva, Què hagués passat si…? Aquesta és la proposta que us fem a la X Edició del Concurs de Microrelats de temàtica marítima que organitza el Museu Marítim de Barcelona, amb la col·laboració de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, el patrocini de Casa del Libro, i la col·laboració de Temas de Hoy, Espasa, Planeta, Minotauro la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Encara no has participat?

El concurs està adreçat a qualsevol persona major de 10 anys, i estableix tres categories per edats: de 10 a 12 anys, de 13 a 15 anys i majors de 16 anys.

Els microrelats presentats no poden excedir les 150 paraules, han de ser fidels a la temàtica proposada, i han d’ajustar-se a les bases del concurs. Per participar, només cal imaginació i enviar el relat des del formulari que trobareu a blog del concurs, a la pestanya Participa!

Teniu temps fins el 10 d’abril per presentar les vostres obres. Una oportunitat única per escriure aquell final que sempre havíeu somiat… i per obtenir sucosos premis a canvi!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí