CONNECTADES PER MAR

  • Educació
  • 14.05.2024

Escoles i entitats del Raval celebren la cloenda del projecte educatiu Connectades per Mar.

El passat 29 d’abril, el Museu Marítim va acollir la cloenda del projecte “Connectades per mar”, un projecte que ha tingut com a objectiu fomentar la lectura entre l’alumnat de 3r de primària de tres escoles de Ciutat Vella: Drassanes, Sant Felip Neri i Elisabets.

Lectures de mar

Les lectures proposades han tingut sempre el mar com a temàtica principal, i han estat el punt de partida per desenvolupar les situacions d’aprenentatge de cada centre.

De fet, totes elles es van iniciar amb la visita al Port de Barcelona. A partir d’aquest moment, cada centre ha anat desenvolupant el projecte generant diferents propostes i temàtiques d’interès des de diferents matèries.

D’aquesta manera, els infants han treballat la flotabilitat dels vaixells, els ecosistemes marins, la conservació del medi…

Un mural col·laboratiu

L’acte de cloenda que es va dur a terme al Museu, va permetre compartir els treballs realitzats per part de cada centre. En acabar, tothom va participar en la co-creació d’un gran mural on s’hi van penjar els missatges elaborats per l’alumnat

Aquest mural serà exposat el proper 24 de maig en la cloenda anual dels projectes de l’Apadrina el teu equipament, on es presentaran els apadrinaments fets durant el curs.

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració del Museu Marítim de Barcelona i la Biblioteca del Raval, i l’impuls d’Òmnium Cultural, i es va posar en marxa en el marc del projecte Apadrina el teu equipament.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí