Nadal en família a l’MMB

  • Educació
  • 21.12.2018

El Nadal ja és a tocar i a l’MMB tenim un bon grapat d’activitats preparades per a tota la família! Veniu al museu aquests dies i podreu explorar els secrets que amaga el cel, o bé posar-vos la bata i ajudar el nostre particular restaurador a treure’n l’entrellat d’un model de vaixell acabat d’arribar.

I què dieu de conèixer els autèntics carters reials a bord del pailebot Santa Eulàlia, el vaixell del Museu Marítim que portarà a Ses Majestats a Barcelona el dia 5 per a què puguin iniciar la cavalcada? Porteu la vostra carta plena de desitjos, els nostres patges tenen línia directa amb els Reis d’Orient!

La mar de cels: Activitat familiar al planetari del museu. 27, 28 i 31 de desembre, 2, 3 i 4 de gener. Sessions a les 11h i les 12:15.

Un vaixell al laboratori: Activitat familiar al museu. 27, 28 i 31 de desembre, 2, 3 i 4 de gener. Sessions a les 12:15.

Carter reial: Al pailebot Santa Eulàlia, moll de la Fusta, el 2, 3 i 4 de gener.

Cavalcada de Reis: Arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient a Barcelona a bord del pailebot Santa Eulàlia. 5 de gener, a les 16h, al moll de la Fusta.

Més informació i reserves a www.mmb.cat

 

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí