Tornen les activitats familiars al Museu

  • Educació
  • 08.10.2020

Reprenem les activitats familiar a l’MMB! I ho fem adaptant-nos a la situació de nova normalitat, tenint en compte les mesures de prevenció i seguretat de cada moment indicades per les autoritats sanitàries.

Encetem el trimestre amb una nova oferta d’activitats de cap de setmana que us permeten descobrir què s’hi amaga al voltant de la galera reial o aprendre tot allò que cal saber sobre la vida pirata.
Igualment, us convidem a participar en l’activitat Barcelona Dibuixa en la qual l’MMB participa amb la proposta de la il·lustradora del nostre butlletí infantil Patapum, la Sònia González, que dinamitzarà el taller “Monstres i Sirenes enfadats”. Us hi apunteu?

Activitats de cap de setmana

Exploradors de galeres

L’arqueòleg Francesc Jones, cosí del conegut Indiana Jones, arriba al Museu amb l’encàrrec de fer una investigació sobre com era la vida a les galeres.

Més informació

Pirates al museu!

Al Museu hi ha un pirata que ens explica com és la seva vida. A més a més, precisarà de la col·laboració de tots els membres de la família per recuperar un fantàstic tresor.

Més informació

Activitat de ciutat amb Barcelona Dibuixa

El 25 d’octubre torna la gran festa del dibuix de Barcelona i celebra el seu desè aniversari. Grans i petits podreu crear, dissenyar i explorar les possibilitats infinites que ofereixen un llapis i un paper, sigui des de casa o des dels diversos museus, centres culturals i cívics i d’altres entitats que hi participen.

El Museu Marítim de Barcelona se suma a la festa de la mà de la Sònia González i el taller “Monstres i Sirenes enfadats”. T’hi esperem!

Més informació

Inscriu-te
Coneix la Sonia González

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí