Antenes i sistemes de radar: identificació de fotografies

  • Foto de mar
  • 06.10.2020

El proper dimarts 13 d’octubre organitzem una nova sessió d’identificació de fotografies. En aquesta ocasió, dedicada a ANTENES I SISTEMES DE RADAR, conduïda per Fabio Peña, expert en aquesta disciplina.

 

La sessió serà virtual: si t’interessa participar preguem que et posis en contacte amb la conservadora de les col·leccions fotogràfiques del Museu, Silvia Dahl, través del email dahlts@mmb.cat, o per telèfon: 933429920.

 

 

 

Per visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació; així com les dades que precisen debat o cerca d’informació, en aquest document: Antenes i Sistemes de Radar . Els elements que composen la imatge ens donen pistes per a llegir dades.

 

El calendari de les sessions organitzades pel que queda d’any 2020, és el següent:

 

  • Dimarts 1 de desembre, tema: Vaixells de la Cia Trasatlantica

 

Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes.

 

Teniu fotografies a les vostres col·leccions que us agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres! El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives particulars. Comptem amb tu!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí