Sessió d’identificació: Barcelona porta d’entrada

  • Foto de mar
  • 20.02.2024

El proper dimarts 27 de febrer, de 10 a 12h, organitzem una nova sessió d’identificació de fotografies. En aquesta ocasió, el tema és: “Barcelona porta d’entrada: línies marítimes regulars amb escala al port: 1945 a 1975”. Serà conduïda per Eugeni Cañadas, Jaume Cifré i Vicens Pérez Molías, investigadors navals i voluntaris de l’MMB.

En el document adjunt pots visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació; així com les dades que precisen debat o cerca d’informació. Els elements que composen la imatge ens donen pistes per a llegir dades.

Si ens vols ajudar a completar aquestes dades, hi estarem agraïts. Pots utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les teves apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si t’interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que et posis en contacte escrivint un email.

Necessites unes pautes per identificar fotografies de mar? Consulta el Manual 7, Interpretar la fotografia de mar : Pautes per a la seva identificació. L’accés és lliure.

Tens fotografies que t’agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? T’interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? Contacta amb nosaltres.

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives particulars.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí