Sessió d’identificació dedicada a la guerra de Cuba 1898

  • Foto de mar
  • 05.12.2023

El proper dimarts 12 de desembre, de 10 a 12h, organitzem una nova sessió d’identificació de fotografies. En aquesta ocasió, el tema és: “Santiago de Cuba, 3 de juliol del 1898”. Serà conduïda per Manolo Garcia, Jaume Cifré i Fabio Peña, investigadors navals i voluntaris de l’MMB. Col·laboren en la sessió Agustín Rodriguez, Doctor en Història i Samuel J. Cox, Director del Naval History & Heritage Command.

En el document adjunt pots visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació; així com les dades que precisen debat o cerca d’informació. Els elements que composen la imatge ens donen pistes per a llegir dades.

Cortesia Manuel Garcia

Si ens vols ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Pots utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les teves apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si t’interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que et posis en contacte escrivint al email dahlts@mmb.cat.

Necessites unes pautes per identificar fotografies de mar? Consulta el Manual 7, Interpretar la fotografia de mar : Pautes per a la seva identificació. L’accés és lliure. https://biblioteca.mmb.cat/lib/item?id=chamo:24334&fromLocationLink=false&theme=MMB

Tens fotografies que t’agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? T’interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubtis en contactar amb nosaltres!

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives particulars. Comptem amb tu.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí