SESSIÓ D’IDENTIFICACIÓ DE FOTOS DE MAR. OBJECTIU: SUBMARINS

  • Foto de mar
  • 16.05.2023

El proper dimarts 23 de maig, de 10 a 12h, organitzem una nova sessió d’identificació de fotografies. En aquesta ocasió, el tema és: Submarins: en quins elements ens hem de fixar per identificar-los, conduïda per Rafael Chaler Ferrer, investigador de la història i tecnologia dels submarins.

En aquest document podeu visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació; així com les dades que precisen debat o cerca d’informació. Els elements que composen la imatge ens donen pistes per a llegir dades.

El calendari de la resta de les sessions organitzades per 2023, és el següent:

-Dimarts 10 d’octubre, de 10 a 12h. La Companyia “Italia di Navigazione” i la seva relació històrica amb Barcelona

-Dimarts 12 de desembre, de 10 a 12h. Vaixells espanyols a la guerra de Cuba.

Quin element ens identifica el submarí?

Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si us interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que us poseu en contacte amb la conservadora de les col·leccions fotogràfiques del Museu, Silvia Dahl, través del email dahlts@mmb.cat.

Teniu fotografies a les vostres col·leccions que us agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres!

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives particulars. Comptem amb tu.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí