SESSIÓ D’IDENTIFICACIÓ: CAVITE

  • Foto de mar
  • 08.05.2024

El proper dimarts 14 de maig, de 10 a 12h, organitzem una nova sessió d’identificació de fotografies. En aquesta ocasió, el tema és: “Cavite”. Serà conduïda per Fabio Peña, Manolo Garcia i Jaume Cifré, investigadors navals i voluntaris de l’MMB.

En el document adjunt pots visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació; així com les dades que precisen debat o cerca d’informació. Els elements que composen la imatge ens donen pistes per a llegir dades.

Si ens vols ajudar a completar aquestes dades, hi estarem agraïts. Pots utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les teves apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si t’interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que et posis en contacte escrivint un email.

Les properes sessions de 2024 seran:

— 29 d’octubre: Vaixell de competició a vela: la regata Copa Amèrica

— 10 de desembre: submarins, dels inicis a 1900

Necessites unes pautes per identificar fotografies de mar? Consulta el Manual 7, Interpretar la fotografia de mar : Pautes per a la seva identificació. L’accés és lliure.

Tens fotografies que t’agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? T’interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? Contacta amb nosaltres (informacio@mmb.cat)

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives particulars. Comptem amb tu.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí