XXV Convocatòria Premi de recerca Ricart i Giralt

  • Recerca
  • 09.05.2024

Obert el termini per presentar projectes a la XXV convocatòria del Premi de recerca Ricart i Giralt, fins el 28 de juny a les 14h.

Aquest premi el convoquen conjuntament el Museu Marítim de Barcelona i l’Institut Ramon Muntaner amb l’objectiu d’estimular projectes d’investigació de temàtica marítima, en el camp de les ciències socials en l’àmbit de les terres de parla catalana.

La convocatòria és per projectes d’investigació a realitzar en un any. Les sol·licituds s’han de presentar a través de la web del MMB, a la seu electrònica omplint la instància genèrica adjuntant dos documents, un amb una descripció del projecte però sense cap dada identificativa de les persones que el proposen, i un altre amb el títol del projecte i les dades personals que es demanen a les bases dels sol·licitants.

Els treballs seran valorats per un jurat format per quatre persones, una de l’IRMU, una altra del MMB, i dos personalitats de prestigi en el camp de la història i cultura marítima.

El premi està dotat amb 6000€. Els treballs finalitzats en les edicions anteriors han estat publicats a la col·lecció estudis del Museu Marítim de Barcelona.

Podeu consultar les bases:

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí