VIII Jornada de recerca local, patrimoni i història marítima a YOUTUBE

  • Recerca
  • 22.06.2023

Ja estan disponibles al YouTube les comunicacions presentades en la VIII Jornada de recerca local, patrimoni i història marítima que es va celebrar el 26 de novembre de 2022 al MMB, organitzada per l’Institut Ramon Muntaner i el Museu Marítim de Barcelona.

Aquestes Jornades es celebren cada dos anys des del 2009, amb l’objectiu de fer difusió de la investigació que s’està realitzant en patrimoni i història marítima al nostre entorn. Es presenten recerques en marxa o acabades al voltant de temàtica relacionada amb la història, la cultura i el patrimoni marítim. Es presenten també els resultats del premis de recerca que concedeix el Museu Marítim: el premi Ricart i Giralt i l’Antoni de Capmany.

La Jornada té la voluntat de donar difusió a la investigació que s’està realitzant al país, i servir de punt de trobada i d’intercanvi d’idees i projectes entre les persones que treballen en aquesta temàtica. Permet mantenir una relació constant amb el món de la recerca, saber el què s’està fent, i compartir informació.

Podeu visualitzar tota la Jornada o anar a la visualització de cada una de les presentacions:

Presentació de les Jornades a càrrec del Sr. Enric Garcia Domingo (Director General del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona) i M. Carme Jiménez Fernández (Directora de l’Institut Ramon Muntaner).

Taula de presentacions relacionades amb el projecte l’Encesa de torres:

            Taula de presentacions resultat dels premis de Recerca MMB:

            Taula presentació de recerques:

Taula presentació de recerques:

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí