GRUMETS A BORD!

  • Educació
  • 09.09.2021

Us apunteu a l’escola de grumets? El nou Patapum us diu com fer-ho! També podeu venir en família al nou espai amb racons que tenim al Museu per posar en pràctica les vostres destreses marineres o bé, si ja sou grumets amb prou experiència, us proposem embarcar-vos a bord del Santa Eulàlia. Tothom a bord!

El nou Patapum us presenta la seva Escola de grumets on us proposen aprendre algunes de les tasques bàsiques que es duen a bord d’un vaixell: conèixer els vents, endreçar caps, hissar i arriar veles…  A més a més, us proposem aprofundir una mica més en els vostres coneixements amb l’activitat Grumets intrèpids que es durà a terme el tercer diumenge de cada mes els pròxims mesos d’octubre i novembre.

La flota del museu

Quan estigueu preparats, veniu a visitar i descobrir el pailebot Santa Eulàlia, o bé el llagut Far de Formentera, que entre altres vaixells, formen part de la flota del Museu Marítim de Barcelona.

Podeu dur a terme sortides de navegació els dissabtes a partir del mes d’octubre amb qualsevol de les dues embarcacions, cal però ser major de 7 anys.

Pirates al Museu!

Els més petits poden posar també en pràctica les seves destreses marineres seguint les passes del pirata que s’hi troba al Museu. Abans de venir però, us recomanem aprendre més fent un repàs del butlletí número 7 del Patapum.

I, si encara no rebeu aquest butlletí a casa, a què espereu? Inscriviu-vos!  

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí