Barcelona Dibuixa… monstres marins

  • Educació
  • 23.09.2020

El 25 d’octubre torna la gran festa del dibuix de Barcelona i celebra el seu desè aniversari.

Barcelona Dibuixa comptarà aquest any amb gairebé quaranta tallers gratuïts, tant presencials com virtuals, liderats per artistes consolidats i artistes emergents. Grans i petits podreu crear, dissenyar i explorar les possibilitats infinites que ofereixen un llapis i un paper, ja sigui des de casa o des dels diversos museus, centres culturals i cívics i d’altres entitats que hi participen.

Al Museu Marítim, la il·lustradora Sonia González proposa el taller de dibuix  “Monstres i Sirenes enfadats”, on la sirena Isis i el mític Kraken s’enfronten als monstres marins que hi ha actualment als mars i oceans: plàstics i altres escombraries.

Sonia González “la Cuchu” és pedagoga i il·lustradora i es presenta com una persona que li agrada “fer coses rares i complicades com viure de dibuixar contes infantils”. No obstant això el que més desitja en el món és seguint-lo fent! Entre les seves feines s’hi troben els fantàstics dibuixos que il·lustren el nostre butlletí infantil Patapum.

Consulteu aquí la seva feina

El portal web barcelona.cat/barcelonadibuixa serà el punt de trobada dels participants i els artistes i es convertirà en un espai d’aprenentatge i, alhora, en una gran exposició de les obres que es creïn durant el festival.

Informació pràctica

 

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí