L’estiu ja és aquí: activitats familiars a l’MMB

  • Educació
  • 25.06.2018

Ja tenim aquí l’estiu i, com cada any, el Museu Marítim de Barcelona presenta la seva proposta d’activitats per gaudir en família.

Des del 28 de juny, i durant tot el mes de juliol, cada dijous a les 12:30 oferirem dues activitats diferents per gaudir en família: «Un dia de pesca» i «Planetari familiar».

Un dia de pesca, adreçada a famílies amb infants d’entre 3 i 6 anys, endinsarà tota la família en el món de la pesca mitjançant un conte interactiu. En Sardineta ens explicarà l’aventura que van viure els seus veïns més trapelles, en Pau i la Laura, a bord de la seva barca. I d’aquesta manera coneixerem com és una barca de pesca, aprendrem a pescar amb nansa i amb xarxes, sabrem com és de dur remar a alta mar i llançarem la canya per poder portar el millor peix fresc a la peixateria. Però només el que tingui la mida adequada, això sí!

I al Planetari familiar descobrirem com la gent de mar s’ha fixat en el cel per navegar i anar de port en port, coneixerem les constel·lacions més importants i veurem els planetes més brillants.

Trobareu més informació a l’apartat d’activitats del nostre web.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí