Roger Marcet es jubila després de 20 anys com a director del Museu Marítim de Barcelona

  • El museu
  • 26.06.2018

Després de vint anys al front del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona, Roger Marcet (Barcelona, 1953) tanca la seva etapa aquest mes de juny i es jubila. D’ençà la seva arribada al Museu l’1 de novembre de 1998, Marcet ha dirigit la rehabilitació total del conjunt monumental de les Drassanes i ha assumit el pla museogràfic del Museu Marítim de Barcelona, per convertir-lo en un referent en la preservació, estudi i difusió del patrimoni i la cultura marítima.

Marcet ha treballat d’acord al Pla Director de Reforma i Restauració de les Drassanes (1986), a partir del qual ha impulsat una museografia que es nodreix del fons documental del mateix MMB, centrat en la Catalunya marítima, i que es complementa amb mostres de caràcter temàtic i activitats que complementen i n’enriqueixen el discurs central.

La responsabilitat social corporativa ha estat una de les línies de treball de Roger Marcet, a partir de la qual el Museu s’ha vinculat estretament tant amb  el barri del Raval i  la ciutat de Barcelona com amb l’àmbit associatiu i d’organitzacions marítimes de la Mediterrània.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí