Sessió identificació fotos: port Barcelona

  • Foto de mar
  • 04.05.2018

El proper dimarts 15 de març organitzem una nova sessió d’identificació de fotografies. En aquesta ocasió està dedicada a vistes panoràmiques del port de Barcelona. Els elements que composen la imatge ens donen pistes per a llegir dades.

 

 

En el document adjunt podeu visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació; així com les dades que precisen debat o cerca d’informació.

 

 

 

Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si us interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que us poseu en contacte amb mi mateixa a través del email dahlts@mmb.cat, o per telèfon: 933429920.

 

El calendari de les sessions d’identificació naval que queden per 2018:

 

  • Dimarts 2 octubre
  • Dijous 13 desembre – tema: pailebots i motovelers. Sessió especial amb motiu del centenari del pailebot Santa Eulàlia

 

Teniu fotografies a les vostres col·leccions que us agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres!

 

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives  particulars. Estem buscant “amants dels velers”, i també ens agradaria debatre sobre les embarcacions esportivesComptem amb tu!

Post escrit per Silvia Dahl. Conservadora

Arxiu fotogràfic. Museu Marítim de Barcelona

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí