SESSIÓ D’IDENTIFICACIÓ DE FOTOS: INTERIORS I EXTERIORS CTE

  • Foto de mar
  • 02.12.2022

El proper dimarts 13 de desembre al matí, organitzem una nova sessió d’identificació de fotografies. En aquesta ocasió, dedicada als GRANS VAIXELLS DE LA TRASATLANTICA (exteriors i interiors) i serà conduïda per Eugeni Cañadas, Doctor arquitecte i voluntari de l’arxiu fotogràfic de l’MMB.

Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si us interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que us poseu en contacte a través del email dahlts@mmb.cat.

Teniu fotografies a les vostres col·leccions que us agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres!

Et convidem a visionar les imatges:

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives particulars. Comptem amb tu!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí