SESSIÓ IDENTIFICACIÓ FOTOS DE MAR: ARQUITECTURA NAVAL

  • Foto de mar
  • 08.12.2021

El proper dimarts 14 de desembre organitzem una nova sessió d’identificació de fotografies. En aquesta ocasió, dedicada a Apunts sobre l’Arquitectura Naval en la  interpretació i identificació de fotografies, conduïda per Eugeni Cañadas, Doctor arquitecte i voluntari de l’arxiu fotogràfic de l’MMB.

La sessió serà presencial, però també oferim assistència virtual. Si t’interessa participar preguem que et posis en contacte amb la conservadora de les col·leccions fotogràfiques del Museu, Silvia Dahl.

Et convidem a consultar el document.

Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes.

Teniu fotografies a les vostres col·leccions que us agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres!

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives particulars. Comptem amb tu!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí