Les embarcacions històriques del Museu Marítim participen en la fira “Nadal al Port”

  • El museu
  • 10.12.2021

El Port de Barcelona organitza una nova edició de Nadal al Port al moll de la Fusta.

Del 9 de desembre al 6 de gener el moll de la Fusta acull la tercera edició de Nadal al Port, organitzat pel Port de Barcelona, sota l’eslògan “Nadal a Bon Port”. El Port de Barcelona se suma un any més a l’àmplia oferta nadalenca de Barcelona amb els objectius de contribuir a la represa econòmica, social i cultural de la ciutat; consolidar el moll de la Fusta com un espai de trobada, i fomentar la cultura i el patrimoni marítim entre la ciutadania.

Més de 85.000 llums led composen la il·luminació nadalenca d’enguany al moll de la Fusta. S’ha instal·lat una espectacular il·luminació zenital al llarg del moll que, juntament amb la bola de Nadal transitable pel seu interior, son els elements centrals d’aquesta edició, oferint cada vespre un espectacle lluminós al ritme de la música. Grans motius nadalencs i una elegant il·luminació dels fanals al moll del Dipòsit i al passeig Joan de Borbó completen la il·luminació terrestre.

A la banda marítima, un pessebre i l’Estel d’Orient il·luminen la làmina d’aigua, mentre que atracats al moll de la Fusta els vaixells històrics del Museu Marítim de Barcelona, el Pailebot Santa Eulàlia i el Far Barcelona, estan engalanats per a l’ocasió.

A més de l’espectacular il·luminació, enguany “Nadal al Port” recupera el mercat de comerç i gastronomia així com la roda de 65 metres d’alçada i el carrusel tradicional , entre d’ altres.

També hi haurà lloc per a la divulgació i per a la solidaritat, ja que el Port de Barcelona i seva Comunitat Portuària aproparan l’activitat portuària als infants a través de diverses iniciatives. Els més petits podran aprendre com es recullen els residus de les aigües del Port o convertir-se en se en estibadors, movent contenidors de mercaderies.

Així mateix, la iniciativa Contenidor Solidari, permetrà recollir aportacions econòmiques que es transformaran en aliments al “Banc dels Aliments”.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí