Sessió d’identificació de fotografies: Ybarra y Cia.

 • Foto de mar
 • 02.03.2023

El proper dimarts 7 de març, de 10 a 12h, organitzem una nova sessió d’identificació de fotografies. En aquesta ocasió, dedicada als vaixells de la Ybarra y Cia, i serà conduïda per Vicenç Pérez Molias, capità de la Marina Mercant  i voluntari de l’MMB.

Al final del post trobaràs el document on visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació; així com les dades que precisen debat o cerca d’informació. Els elements que composen la imatge ens donen pistes per a llegir dades.

Cabo de Buena Esperanza. 33330F MMB

El calendari de la resta de les sessions organitzades per 2023, és el següent:

-Dimarts 23 de maig, de 10 a 12h- Submarins: en quins elements ens hem de fixar per identificar-los.

-Dimarts 10 d’octubre, de 10 a 12h. La Companyia “Italia di Navigazione” i la seva relació històrica amb Barcelona

-Dimarts 12 de desembre, de 10 a 12h. Vaixells espanyols a la guerra de Cuba.

Si ens vols ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Pots utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les teves apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si t’interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que escriguis a l’email dahlts@mmb.cat.

Tens fotografies a les teves col·leccions que t’agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? T’interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubtis en contactar amb nosaltres!

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives particulars. Comptem amb tu!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

   al butlletí