L’estiu al Museu Marítim

  • El museu
  • 10.08.2021

És estiu. Veniu al Museu Marítim a gaudir d’una estona refrescant enmig de velers, cartes de navegació, mascarons de proa i molt més! A les naus Drassanes hi podreu visitar les quatre exposicions Drassanes i galeres, Catalunya mar enllà. Tres segles de marina catalana , Les Sorres X. Un vaixell medieval,  7 Vaixells 7 Històries. Amb elles repassareu la relació entre la gent i la mar a Catalunya entre els segles XIII i XX.

Com a propostes temporals trobareu a l’espai Mirador l’exposició  El desig és tan fluid com la mar, una mirada LGTBIQ al patrimoni marítim, on donem visibilitat a les relacions eròtiques, sexuals i sentimentals que s’han donat, durant segles, a bord dels vaixells. També Imatges trobades. La Barcelona marítima de postguerra, on es mostra el fons fotogràfic de Joaquín Tusquets de Cabirol, un retrat de la Barcelona de 1940-1960. I Mestres d’aixa de butxaca , una mostra sobre la construcció tradicional de vaixells de joguina que s’ha transmès d’una generació a l’altra.

Cal destacar com a gran proposta d’estiu Escher, la major exposició del geni holandès a la Sala Gran de les Drassanes Reials. Amb més de 200 obres originals, l’exposició ofereix una retrospectiva dels enigmàtics esbossos i els paradoxals dissenys d’aquest autor.

L’horari de visita de les exposicions del Museu Marítim és de dilluns a diumenge de 10 a 20h. Darrer accés a les exposicions, a les 19 h. Diumenges a la tarda a partir de les 15h l’accés és gratuït.

La Biblioteca del Museu Marítim roman tancada de l’1 al 31 d’agost.

El Registre General del Museu Marítim està obert al públic de 10 a 14 h amb cita prèvia.

El Restaurant Norai manté el seu horari habitual: de dilluns a divendres de 9 a 20h. Dissabtes i diumenges de 10 a 20h.

La Botiga del Museu Marítim està oberta al públic de dilluns a diumenge de 10 a 14 h i de 15 a 20 h

El pailebot Santa Eulàlia està sotmès a les tasques de manteniment anuals, de mitjan d’agost a final de setembre, pel que no estarà obert al públic fins a la plena finalització dels treballs.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí