L’estiu al Museu Marítim

  • El museu
  • 12.07.2022

És estiu. Veniu al Museu Marítim a gaudir d’una estona refrescant enmig de velers, cartes de navegació, mascarons de proa i molt més! A les naus Drassanes hi podreu visitar les quatre exposicions Drassanes i galeres, Catalunya mar enllà. Tres segles de marina catalana , Les Sorres X. Un vaixell medieval,  7 Vaixells 7 Històries. Amb elles repassareu la relació entre la gent i la mar a Catalunya entre els segles XIII i XX.

Com a propostes temporals trobareu a l’espai Mirador l’exposició Bromolis. Fotografia pictorialista de Joaquim Pla Janini, una  oportunitat única per conèixer l’obra d’aquest fotògraf, mostrant per primera vegada la col·lecció dels 34 bromolis transportats que pertanyen a la col·lecció del Museu Marítim. També Imatges trobades. La Barcelona marítima de postguerra, on es mostra el fons fotogràfic de Joaquín Tusquets de Cabirol, un retrat de la Barcelona de 1940-1960. I Jo, de petita, anava sempre al moll, una mostra que reflexiona sobre la sostenibilitat i la pesca en un territori concret, la Barceloneta. L’exposició s’apropa a la comunitat pescadora de la Barceloneta per entendre els oficis i el present de la pesca. Per últim, no oblideu visitar Sirenes en trànsit, un petit espai d’interpretació del mite de les sirenes des d’una perspectiva LGTBIQ+.

L’horari de visita de les exposicions del Museu Marítim és de dilluns a diumenge de 10 a 20h. Darrer accés a les exposicions, a les 19 h. Diumenges a la tarda a partir de les 15h l’accés és gratuït.

La Biblioteca del Museu Marítim roman tancada de l’1 al 31 d’agost.

El Registre General del Museu Marítim està obert al públic de 10 a 14 h amb cita prèvia.

El Restaurant Norai manté el seu horari habitual: de dilluns a divendres de 9 a 20h. Dissabtes i diumenges de 10 a 20h.

La Botiga del Museu Marítim està oberta al públic de dilluns a diumenge de 10 a 14 h i de 15 a 20 h.

El pailebot Santa Eulàlia està sotmès a les tasques de manteniment anuals, des de mitjan de juliol a final d’agost, pel que no estarà obert al públic fins a la plena finalització dels treballs.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí