Drassanes, galeres i… Patapum! Primera Festa Infantil de l’MMB

  • Educació
  • 15.10.2018

El 27 d’octubre celebrarem la primera Festa Infantil de l’MMB, on descobrirem els secrets de les Drassanes Reials amb tallers, un tastet d’activitats del museu, visites teatralitzades…
A més, presentarem el Patapum!, el nou butlletí infantil que us desvelarà tots els misteris de la cultura marítima amb divertides propostes. L’activitat està adreçada a infants i famílies, és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

A continuació us presentem el programa d’activitats!

 

10-14 h Tallers al pati del Museu

Feines de drassana

Veniu a descobrir els enigmes que us permetran saber quina feina es feia a les Drassanes i quins eren els principals oficis que s’hi trobaven. Us ensenyarem com es feien els caps i com us podeu fer una polsera marinera.

Fes-te el teu vaixell

Com que la construcció d’embarcacions era la principal activitat que es feia a les Drassanes, us proposem que us feu el vostre propi vaixell… de suro.

Corsaris a la vista

Disfressa’t de corsari i fes-te una foto familiar per tenir un record de la vostra “vida pirata”.

Un vaixell al laboratori

Actualment les Drassanes acullen el Museu Marítim de Barcelona. Una de les tasques més importants que es fan al museu és la de restaurar peces per tal d’exposar-les. Ens ajudes?

Visites guiades, planetari i… Patapum!

11 i 12.30 h Planetari mariner

Tastet al Planetari per conèixer les principals constel·lacions, la importància de dominar el temps en el mar i els diferents cels que la gent de mar ha trobat en els seus viatges.

11 i 13 h Descobreix les Drassanes Reials (visita teatralitzada)

No us perdeu la visita guiada que farà el cosí arqueòleg d’Indiana Jones… De la seva mà, descobrireu els secrets de les Drassanes i la galera reial.

12 h Presentació del nou butlletí infantil Patapum i taller

Durant l’acte de presentació del nou butlletí infantil, us presentarem als seus personatges i la seva il·lustradora, la Sònia González qui us signarà el vostre exemplar. Al taller de xapes, us podreu emportar al Nico, l’Ona, en Pau, o la Laia.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí