VII EDICIÓ CONCURS MICRORELATS MARÍTIMS. MITES DE MAR: MONSTRES I SIRENES

  • Educació
  • 11.02.2019

Ja tenim en marxa la VII Edició del Concurs de Microrelats Marítims!

El Museu Marítim de Barcelona organitza aquest concurs amb la intenció de promoure el coneixement i la difusió del patrimoni marítim més enllà de l’entorn físic de les exposicions, així com estimular la participació i l’interès per la narrativa vinculada a l’entorn mariner entre el públic.

El concurs és obert a qualsevol persona major de 10 anys, i s’estableixen tres categories segons l’edat: de 10 a 12 anys, de 13 a 15 anys i majors de 16 anys.

L’extensió màxima dels microrelats presentats ha de ser de 150 paraules, es poden presentar tant en català com en castellà, i han d’estar inspirats en el següent tema: Mites de mar: monstres i sirenes. El gènere del relat corre a càrrec de l’elecció de cada autor/a, sempre i quan estigui relacionat amb el tema proposat.

Repartirem tres premis per a cada categoria. Per cortesia de Casa del Libro, els guanyadors de cada categoria s’enduran un e-reader de la marca Tagus. Els segons premis de cada categoria obtindran un lot de llibres per cortesia de les editorials que col·laboren en l’organització del concurs. I els guardonats tant amb el primer, com el segon i el tercer premi, podran gaudir també d’una sortida de navegació amb una de les embarcacions de la flota de l’MMB de tres hores pel litoral barceloní.

Si us animeu a participar, només cal que entreu al blog del concurs: https://www.mmb.cat/blog/microrelats/. Aquí trobareu tota la informació necessària per a poder enviar les vostres obres. Teniu temps des de l’11 de febrer fins el 5 de maig de 2019.

Esperem els vostres relats!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí