Sessió d’identificació de fotos navals: GOLONDRINAS

  • Foto de mar
  • 13.02.2019

El proper dimarts 19 de febrer, de 10 a 12h, organitzem una nova sessió d’identificació de fotografies. En aquesta ocasió, dedicada a les GOLONDRINES DE BARCELONA. Els elements que composen la imatge ens donen pistes per a llegir dades.

En el document adjunt podeu visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació; així com les dades que precisen debat o cerca d’informació: sessió identificació fotos MMB Golondrinas

El calendari de les sessions de 2019 és el següent:

–           Dimarts 19 de febrer, de 10 a 12h: Golondrinas de Barcelona

–           Dimarts 14 de maig, de 10 a 12h

–           Dimarts 8 octubre, de 10 a 12h

–           Dimarts 10 de desembre, de 10 a 12h

 

28947F MMB

 

Foto: M. Galilea 35351F MMB
Foto: M. Galilea 35351F MMB

 

Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si us interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que us poseu en contacte amb la conservadora de les col·leccions fotogràfiques del Museu, Silvia Dahl, través del email dahlts@mmb.cat, o per telèfon: 933429920.

 

 

Foto: X. Agramont Cruanyes 27787F MMB
Foto: X. Agramont Cruanyes 27787F MMB

 

Teniu fotografies a les vostres col·leccions que us agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres!

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives particulars. Comptem amb tu!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí