IX EDICIÓ DEL CONCURS DE MICRORELATS MARÍTIMS

  • Educació
  • 22.01.2021

El Museu Marítim de Barcelona, amb el patrocini de Casa del Libro i la col·laboració de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, Seix Barral, Espasa, Destino Infantil Juvenil, Planeta, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, us conviden a participar en una nova edició del Concurs de Microrelats Marítims.

Poso rumb a l’horitzó amb la bodega ben plena de queviures i l’esperit porós com una esponja. El sol, les onades i les aletes de dofins i balenes m’acompanyen. Solco mars de mil blaus diferents. Em creuo amb galions espanyols carregats de doblons d’or; petroliers immensos que em fan patir; creuers replets de turistes amb la pell vermellosa; regatistes amb les mans cremades per la sal i l’esforç… Escolto cent idiomes i em meravello amb els somriures de desenes de colors que em saluden a mil ports...

LA TEVA VOLTA AL MÓN

Al Museu Marítim de Barcelona ja estem preparant una nova edició del Concurs de Microrelats de temàtica marítima, la novena.

I en un moment com l’actual, que ens obliga a passar més temps que mai a casa, a posposar aquell viatge fantàstic que planejàvem, a deixar l’escapadeta de cap de setmana per un altre moment… què millor que fer volar la imaginació i donar la volta al món a bord d’un vaixell?

Aquest any el Museu Marítim de Barcelona acull l’exposició “Vendée Globe 2020. Regata a vela, en solitari, al voltant del món”, un recorregut per aquesta apassionant competició que és, al mateix temps, tota una aventura. I per aventura, la de la primera circumnavegació del planeta, de la qual durant aquest any celebrem també els 500 aniversari.

Necessites més motius per començar a escriure ara mateix LA TEVA VOLTA AL MÓN?

Aquest és el tema que us proposem en aquesta edició. La vostra particular volta al món a bord d’una embarcació. Les possibilitats són gairebé infinites…

Tens tota la informació a https://www.mmb.cat/blog/microrelats/

I si necessites una mica d’ajuda amb la inspiració, des de la Biblioteca del Museu ens han preparat tot un repositori de lectures recomanades que podeu consultar al nostre àlbum de flikr! Ja no teniu excusa!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí