Lliurament de premis de la VI edició del Concurs de Microrelats

  • Educació
  • 28.05.2018

La VI Edició del Concurs de Microrelats Marítims convocada pel Museu Marítim de Barcelona (MMB), conclou en un acte d’entrega de premis on s’han pogut escoltar els textos premiats. En aquesta ocasió, el concurs forma part dels actes commemoratius que el Museu duu a terme per celebrar el centenari del pailebot Santa Eulàlia (1918).

 

“Un pailebot centenari…” Aquesta ha estat la frase que han hagut d’incloure els gairebé 200 participants de la VI Edició del Concurs de Microrelats de l’MMB. I aquesta frase s’ha pogut escoltar durant la lectura dels textos guanyadors que va tenir lloc el passat 18 de maig.
El certamen, obert a majors de deu anys, planteja la creació de microrelats de com a molt cent cinquanta paraules sobre temes relacionats amb la cultura marítima. Enguany, el tema escollit ha estat inspirat en la celebració del centenari del pailebot Santa Eulàlia, la seva història i la navegació tradicional a vela.

Els 9 guanyadors han estat escollits per un jurat especialitzat, i com a premi han rebut des d’un lector de llibres electrònics, una sortida de navegació amb una de les embarcacions de la flota de l’MMB, o un lot de llibres.

Aquest concurs es duu a terme amb la col·laboració de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, amb patrocini de la Casa del Libro, i la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, Seix Barral, Ariel, Austral, Cross Books, Destino, Crítica, i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí