El programa d’activitats pedagògiques en marxa!

  • Educació
  • 15.10.2020

El programa d’activitats pedagògiques adreçat als centres educatius ja està en marxa.

Els centres educatius tornen a apropar-se a les Drassanes Reials per treballar aspectes diversos relacionats amb la cultura i el patrimoni marítim. De fet, el Museu ha posat totes les mesures higièniques i sanitàries establertes per les autoritats amb l’objectiu de gaudir d’una visita segura.

El desenvolupament i bon funcionament de les diferents propostes però, requereixen també de la implicació de docents i alumnat a l’hora de tenir present les noves normes que hem hagut de posar en marxa i que podeu consultar aquí.

En aquest context, comentar-vos que algunes de les activitats com ara La pesca o Anem a pescar al museu. Visita a l’arxiu del MMB no estaran disponibles aquest curs i altres s’han hagut d’adaptar, ja sigui reduint-ne l’aforament o reubicant-les en altres espais del Museu. D’altra banda, les sortides per conèixer el Port de Barcelona a bord del Far de Formentera són també una gran opció per aprendre i gaudir del mar de forma segura.

Propostes per treballar des de l’aula

Som conscients de les dificultats amb que es troben també els centres educatius a l’hora de fer sortides. És per això que enguany posem a la vostra disposició diferents propostes i recursos que us puguin ajudar en la vostra tasca: Des de sumar-vos al programa educatiu Seguiment d’una Volta al món: Vendée 2020 que es duu a terme des de l’aula fins, a l’opció d’establir aliances col·laboratives si teniu pensat treballar temes relacionats amb la cultura marítima.

Més informació

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí