EL MARINERET DE LA BARCELONETA: UN CONTE PER GAUDIR AMB ELS SENTITS

  • Educació
  • 04.06.2018

L’èxit del conta contes “El marineret de la Barceloneta” adreçat als més petits, obre una nova línia d’activitats a l’MMB adreçada al públic familiar.

El passat dissabte 26 de maig vam poder gaudir d’una activitat diferent: un conta contes adreçat a la quitxalla més petita de cada casa. Diferent perquè el conte, a més d’entretenir i despertar l’interès de les nenes i els nens, desenvolupa l’interès pel coneixement de l’entorn proper però sovint desconegut: el barri de la Barceloneta.

La posta en escena – directa, bohèmia, senzilla i evocadora alhora – permet assistir a un espectacle memorable a l’altra banda de l’escenari. Boques obertes, mirades embadalides, silencis que sobten entre la munió de petits cossos, atenció garantida, manetes que s’aixequen amb delit per poder participar de l’experiència, expressions que creuen realment que les onades els esquitxen…

El Museu Marítim agraeix a Clara Trucco, l’autora del conte, la presentació d’aquest projecte, i a Daniela, l’actriu encarregada de dinamitzar l’activitat i explicar el conte, el seu entusiasme. Res millor per copsar el que va suposar aquesta activitat que les imatges. Esperem poder gaudir de nou de l’activitat en properes edicions.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí