Dia Mundial dels Mars i Oceans a l’MMB

  • Educació
  • 16.05.2022

Nou programa d’activitats per celebrar el Dia Mundial dels Mars i Oceans a l’MMB.

El proper 8 de juny se celebra una nova edició del Dia Mundial dels Mars i Oceans. A l’MMB ho celebrem el proper dissabte 11 de juny, enguany posant l’accent en el món de la pesca sostenible, amb motiu de l’Any Internacional de la Pesca.

En aquest context, l’MMB presenta un programa d’activitats vinculat a l’exposició temporal Jo, de petita, sempre anava al moll. Entre les diferents propostes destaquen la Visita al moll de pescadors de la mà de l’associació Cap a Mar, o la navegació a bord del llagut centenari Far de Formentera pel Port de Barcelona, que ens permetrà tenir una perspectiva de la Barceloneta i del moll de Pescadors des del mar.

Visita al moll de Pescadors amb Cap A Mar.

Així, Cristina Puig, biòloga i tècnica d’educació de l’MMB, ens proposa descobrir la Barceloneta del peix apropant-nos a l’evolució del barri tradicionalment conegut com el barri dels pescadors. A més a més, ens parlarà de les noves iniciatives sorgides entorn el món de la pesca, entre les quals, destaquen propostes per avançar cap a una pesca més sostenible.

Paisatges de l’oceà

El públic familiar podrà participar en un taller creatiu de la mà de l’artista plàstica Sonia Morales, membre de l’associació Arte Naturaleza Areté i especialista en tallers de land art.

En aquesta ocasió, Sonia Morales s’allunya de la terra i ens proposa endinsar-nos en els mars i oceans per a descobrir i repensar els seus paisatges.

Taller Paisatges de l’oceà amb Areté.

L’activitat proposa treballar la construcció de paisatges de l’oceà, entenent que aquests són “santuaris” fràgils que cal conservar i protegir. Entre totes les persones participants, es crearà un mosaic de paisatges on els animals fets en 3D trobaran el seu hàbitat.

Us hi esperem!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí