Servicios

Lloguer d'espais

El conjunt arquitectònic de les Drassanes Reials de Barcelona, seu del Museu Marítim, és un dels monuments més importants d’estil gòtic civil d’ús industrial. Es tracta d’un equipament cultural de primer ordre, ubicat al centre històric de la capital catalana i amb una gran capacitat per acollir esdeveniments. Disposa de diversos espais singulars i polivalents que el Museu posa a disposició d’empreses i entitats per celebrar inauguracions i clausures de congressos, conferències, presentacions, sopars de gala, fires, exposicions, desfilades, convencions i tota mena d’actes.

Leer más
fondos archivísticos MMB

Fondos archivísticos históricos

Arxiu

L’arxiu és un servei públic obert a tots els estudiosos i interessats en els fons que gestiona. Els usuaris poden accedir als inventaris i catàlegs en línia o bé consultar els documents presencialment a l’Espai de Consulta del Museu i obtenir-ne reproduccions.

Leer más

Restaurant Norai

Norai es desenvolupa en dos espais de l’MMB: el restaurant-cafeteria i la botiga. És un projecte compromès amb el model de Responsabilitat Social Corporativa de l’MMB i les seves dues línies de treball són la cultura marítima i la gastronomia.

Leer más

Treballa a l'MMB

Informació sobre les convocatòries i contractacions laborals del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona.

Leer más

Perfil del contractant

Informació sobre les noves licitacions i adjudicacions dels expedients de contractació del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona.

Leer más

Factura electrònica

El Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona ha implementat el punt general d’entrada de factures electròniques de proveïdors a través del servei d’e.FACT del Consorci AOC.

Leer más

Tauler d'anuncis

A través d’aquest apartat podeu accedir a la informació relativa a anuncis i altres procediments normatius que es troben actualment en tràmit.

Leer más